Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

WordPress website laten maken:
gebruiksvriendelijk, veilig en vindbaar

WordPress website

De voordelen van het laten bouwen van de WordPress site bij wwXL:

Een WordPress website heeft veel voordelen. Naast dat WordPress zelf een gratis cms systeem is, is het ook makkelijk in gebruik en het design is aan alle wensen aan te passen. 

wwXL werkt graag met WordPress en heeft een aantal plugins die hierbij gebruikt worden, maar wel zo min mogelijk! Regelmatig worden we gevraagd een website te bekijken en zien we heel veel geïnstalleerde plugins staan die overbodig zijn. 

De veiligheid en vindbaarheid van een website zijn een belangrijk deel van het succes van de website en als de WordPresss site goed en veilig wordt ingericht scoort de site beter in zoekmachines.

wordpress website responsive en veiligNatuurlijk moet een website goed toonbaar zijn op een mobiel, een tablet en computerscherm, een responsive website is belangrijk voor alle soorten bezoek op je website.

wwXl maakt dan ook graag een totaal pakket: “een complete, verzorgde en veilige WordPress website”, dus veilig ingericht en met zo min mogelijk plugins.

Ook de e-mail en Google diensten rondom de website kunnen worden ingesteld voor de bezoekers statistieken en een betere vindbaarheid.

 

Extra voordeel:

Handig is dat wanneer hosting Basis bij wwXL wordt ondergebracht ook een aantal belangrijke onderdelen voor de website al standaard meegenomen worden.  

wwXL heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites en met de instellingen aan de achterzijde juist zetten. Daarnaast werken we samen met een gespecialiseerd technologiebedrijf dat zich bezighoudt met zoeken op internet en dat is handig: want daarmee is het vinden van websites een kennisgebied waar we in mee blijven ontwikkelen.

Als een website mooi is maar geen veiligheidscertificaat heeft, of dit certificaat niet helemaal goed is ingesteld dan wordt dat afgestraft door Google. Het gevolg is dat de website minder goed of niet gevonden wordt.

Als er op een website links naar telefoonnummer staan en deze link op een mobiel niet goed is afgesteld dan werkt het nummer niet als klanten vanuit hun mobiel op het telefoonnummer klikken. Heel jammer!

Als je website een contactformulier heeft (of je emailt een klant die een aanvraag indient op wat voor manier dan ook) maar je spf-record niet goed is ingesteld, dan is het goed mogelijk dat de reactie terug in een spamfilter van je klant terecht komt. Of nog erger er kan zelfs misbruik worden gemaakt van je emailadres. 

Er zijn zo veel punten die vaak vergeten worden bij het maken van een website en de inrichting aan de achterkant op de server. En juist correct in stellen en nalopen is belangrijk om de website (nog beter) zichtbaarder te krijgen. Dat geldt voor nieuwe websites die gebouwd worden en voor al oude websites.

wwXL kan een nieuwe website ontwerpen, maar ook een wordpress site maken voor een website designer en de belangrijke veiligheid- en vindbaarheid-onderedelen meenemen. 

Neem vooral even contact op als je meer wil weten.

Met de website test van wwXL word je website gecontroleerd door onze specialisten. Ze zijn hier ongeveer 1 a 2 uur mee bezig en brengen in beeld wat er gedaan is en wat er gedaan moet worden om jouw website vindbaar en veilig te krijgen. Voor de website optimalisatie test rekenen we 50 euro ex. btw. 

Rechts zie je een voorbeeld van de hoofdonderwerpen waar we scores van jouw website in gaan weergeven. 

Per onderwerp bevat het rapport de voor jou relevante verbeterpunten.

Om meer bezoekers op je website te krijgen is dit de eerste stap richting meer klanten. Meten is weten!

 

Een voorbeeld van een veel voorkomende uitslag van onze test:

Optimalisatie Google diensten
55%
Bruikbaarheid website (Usability)
90%
SEO - Technisch juiste instellingen
45%
SEA (betaald adverteren)
80%
Backlinks en Social media
55%
Website veiligheid
70%
E-mail veiligheid
80%