Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

SEO: Search Engine Optimization

SEO

Bezoekers trekken

SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization. SEO is een proces om websites beter vindbaar te maken voor zoekmachines. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de SEO voor de marketing.
Zoekmachines bepalen aan de hand van heel veel factoren welke website op welk trefwoord scoort en welke positie deze website vervolgens krijgt in de zoekresultaten. Veel van deze factoren hebben te maken met de inhoud van de website, zoals de tekst, afbeeldingen, metadata en interne links. Wanneer u de inhoud van uw website hierop instelt zal uw website hoger komen in de organische zoekresultaten.

Het correct instellen van de SEO kan een tijd duren. Het behalen van een hoge positie in zoekmachines kan enkele weken tot soms maanden duren. Het is daarna ook belangrijk om het te onderhouden. wwXL heeft de kennis en ervaring om websites vindbaar te maken en op die manier bezoekers te trekken. We kunnen u daarbij vertellen hoe u zelf de nodige aanpassingen op een later moment kunt doorvoeren.

De vindbaarheid van uw website kunt u ook verhogen met ‘linkbuilding’ en betaalde advertenties.
Als u interesse heeft in een beter vindbare website, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.