SEO: Search Engine Optimalisation

SEO

Bezoekers trekken

SEO: Dit staat voor Search Engine Optimalisatie en dit is een onderdeel van webmarketing. Dit onderwerp gaat over het vooral technisch zo inrichten van uw website, dat zoekmachines uw website automatisch vinden. Het mooie van goed ingerichte website optimalisaties is dat bezoekers vanzelf en gratis op uw website kunnen komen. Want nadat de website optimaal is ingericht komen de resultaten van een gezocht zoekwoord als het goed is in de organische gedeelte van zoekmachines.

Zie hieronder een voorbeeld afbeelding van de manier waarom een zoekwoord in Google zichtbaar kan worden:

Wat wwXL doet

wwXL is specialist in webmarketing en SEO. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om zowel betaalde advertenties en ‘gratis vindbaar maken’ op het internet voor u te doen, in te richten of uw webbouwer hierover te adviseren.

SEO gaat met name over het goed inrichten van zoektermen op uw website en op andere websites, over link building en activiteiten om uw score in de zoekmachines te verbeteren.

Een mooie website is leuk, maar een vindbare website beter!

Software: Wilt u een gratis eerste rapport?

wwXL heeft speciale software in huis om op afstand automatisch analyses te maken van uw website. Vraag bijvoorbeeld ons SEO-top 10 rapport eens aan. Hiermee heeft u direct inzicht in de huidige vindbaarheid van uw website en in dit in verhouding tot uw grootste concurrenten. Voor nieuwe klanten maken wij meestal al voor het kennismakingsgesprek zo’n SEO-rapport. U krijgt deze informatie direct en zonder kosten van ons mee zodat u kunt zien wat onze werkzaamheden waard zijn.

Als u interesse heeft in een beter vindbare website, dan kunt u contact opnemen met ons, we helpen u graag.