Support

Support

Voor onze wwXL klanten

Support voor WwXL klanten

Klanten van wwXL die hun email bij wwXL hebben ondergebracht kunnen gebruik maken van webmail via HORDE. Inloggen in de webmail kan door webmail.jeeigendomeinnaam in de browser in te typen. 

Het inlogscherm van Horde ziet er zo uit:

Inloggen webmail via Horde 

Username is je email adres en je wachtwoord krijg je de eerste keer via ons en kan je via Horde zelf aanpassen. 

De instructie en handleidingen voor wwXL-klanten:

Tips bij gebruik van IMAP (door de juiste mapjes van je eigen email programma slim te koppelen aan de mapjes zoals die in de server staan komen verzonden en verwijderde emails overal in de zelfde mapjes). Lees daarvoor onderstaande instructie:

Instructie rechttrekken email mappen (volgt nog)

SUPPORT OP WORDPRESS EN / OF WEBSITE

90% van al onze klanten gebruikt wordpress. Sommige mensen zijn heel technisch en kunne prima overweg met het dashboard van wordpress en bouwen van een site. Sommige klanten willen graag alles zelf doen, maar hebben geen technische opleiding. Voor deze mensen kan support een tijdrovende zaak zijn. Hiervoor hebben wij een betaalde support mogelijkheid voor 50 euro per uur ex BTW beschikbaar. 

Heeft u een basis of zakelijk hosting pakket? in dit geval hebben wij de installatie gedaan en is het logisch  dat we u op weg helpen. U krijgt bij deze pakketten de support op wordpress erbij. Hier zit wel een maximum aan wat we op 10 support verzoeken per jaar hebben begroot. Meer support is mogelijk maar dan willen we wel graag een vergoeding ontvangen voor het extra werk. 

Misschien staat uw vraag en het antwoord wel op onze hosting-pagina, heeft u daar al gekeken?

Heeft u een andere vraag of komt u er niet uit? Neem dan contact op via telefoon of mail.