Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Support pagina

Support

Voor onze wwXL klanten

E-mail

Mocht u gebruik maken van de e-mailservice van wwXL en niet weten hoe u uw mail kan instellen op uw device? Hieronder zijn voor meerdere besturingssystemen handleidingen te vinden. 

Webmail

Klanten van wwXL die hun email bij wwXL hebben ondergebracht kunnen gebruik maken van webmail van Roundcube. Inloggen in de webmail kan door webmail.JEDOMEINNAAM.nl in de browser in te typen. Je gebruikersnaam is je e-mail adres en je wachtwoord is je wachtwoord van je e-mailadres.

WordPress en websites
Het grootste deel van al onze klanten gebruikt WordPress. Een deel hiervan zijn mensen die prima overweg kunnen met het dashboard van WordPress voor het bouwen van een website. Voor deze klanten zijn er handleidingen gemaakt. 
Sommige klanten willen graag alles zelf doen maar beheersen de techniek hier niet voor. Voor deze mensen kan support een tijdrovende zaak zijn. Misschien staat uw vraag en het antwoord wel op onze hosting-pagina, heeft u daar al gekeken? Zo niet dan hebben wij een betaalde support mogelijkheid voor 50 euro per uur ex BTW beschikbaar. Heeft u een basis of zakelijk hosting pakket? In dit geval hebben wij de installatie gedaan en is het logisch dat we u op weg helpen. U krijgt bij deze pakketten de support op WordPress erbij. Hier zit wel een maximum aan wat we op 10 support verzoeken per jaar hebben begroot. Meer support is mogelijk maar dan willen we wel graag een vergoeding ontvangen voor het extra werk. 


Handleiding niet gevonden?
 Heeft u een andere vraag of komt u er niet uit? Neem dan contact op via telefoon of mail.