Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Hoe scoort jouw website op vindbaarheid?

Website optimaliseren met SEO website test

De vindbaarheid is een belangrijk deel van het succes van een website. Veel designers maken de mooiste websites maar hebben te weinig kennis van de vindbaarheid en de techniek achter de website.

Ben je iemand met een nieuwe website en vallen de bezoekersresultaten je tegen?

Of weet je niet waarom de telefoon niet meer rinkelt met je (nieuwe) website?

Wij kunnen je helpen met een snelle check, een SEO website test om zelf te weten of en hoe je website aan de achterkant (met technische instellingen) of aan de voorkant (in de zichtbare website) met aanpassingen geoptimaliseerd kan worden. In een helder overzicht krijg je de resultaten van het onderzoek terug.

wwXL heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites en met de instellingen aan de achterzijde juist zetten. Daarnaast werken we samen met een gespecialiseerd technologiebedrijf dat zich bezighoudt met zoeken op internet en dat is handig: want daarmee is het vinden van websites een kennisgebied waar we in mee blijven ontwikkelen.

Als een website mooi is maar geen veiligheidscertificaat heeft, of dit certificaat niet helemaal goed is ingesteld dan wordt dat afgestraft door Google. Het gevolg is dat de website minder goed of niet gevonden wordt.

Als er op een website links naar telefoonnummer staan en deze link op een mobiel niet goed is afgesteld dan werkt het nummer niet als klanten vanuit hun mobiel op het telefoonnummer klikken. Het klinkt flauw maar: “Zeg maar dag contact moment”.

Als je website een contactformulier heeft (of je mailt een klant die aanvraag indient op wat voor manier dan ook) en je vervolgens terugmailt naar de klant, maar je spf-record niet goed is ingesteld, dan beland jouw reactie in een spamfilter van je klant. Of nog erger er kan zelfs misbruik worden gemaakt van je emailadres.

Er zijn zo veel punten die vaak vergeten worden om correct in te stellen en juist alles correct instellen en nalopen is belangrijk om de website zichtbaarder te krijgen.

Wat kan wwXL doen? We kunnen een website test uitvoeren om alle belangrijke stappen na te lopen en terug te koppelen wat niet goed staat ingesteld. Daarmee kan je vervolgens zelf aan de slag om dit op te lossen, of op te laten lossen door een eigen ict-er.

Maar natuurlijk kan ook wwXL helpen deze punten aan te pakken. Afhankelijk van de hoeveelheid punten kost dit meer of minder tijd. Misschien is jouw website prima geoptimaliseerd en ook dat is dan fijn om te weten.  

SEO website test uitleg

Met de SEO website test van wwXL word je website gecontroleerd door onze specialisten. Ze zijn hier ongeveer 1 a 2 uur mee bezig en brengen in beeld wat er gedaan is en wat er gedaan moet worden om jouw website vindbaar en veilig te krijgen. Voor de website optimalisatie test rekenen we 50 euro ex. btw. 

Rechts zie je een voorbeeld van de hoofdonderwerpen waar we scores van jouw website in gaan weergeven. 

Per onderwerp bevat het rapport de voor jou relevante verbeterpunten.

Om meer bezoekers op je website te krijgen is dit de eerste stap richting meer klanten. Meten is weten!

 

Een voorbeeld van een veel voorkomende uitslag:

Optimalisatie Google diensten
55%
Bruikbaarheid website (Usability)
90%
SEO - Technisch juiste instellingen
30%
SEA (betaald adverteren)
80%
Backlinks en Social media
55%
Website veiligheid
70%
E-mail veiligheid
80%

Vragenlijst voor de SEO website optimalisatie test

Wil je de SEO test aanvragen vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Het aanvragen van de test is gratis. We gaan pas aan het werk als we contact met je hebben gehad en zeker weten dat de aanvraag klopt. De website optimalisatie test kost 50 euro ex. btw.

Nog vragen of hulp nodig? Neem contact op. 

seo website test vindbaarheid