Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Webmarketing door wwXL

SEO en webmarketing

Vindbaarheid website

Webmarketing is een van de activiteiten die wwXL doet voor klanten. Vindbaar maken van een website door juiste instellingen, handige actie’s uit te voeren en mee te denken met de doelgroep van de bezoeker van de websites. Ook de term SEO komt u tegen. Om onze dienstverlening aan u uit te leggen een korte introductie:

Webmarketing: De naam voor alle activiteiten die het succes van uw website vergroten. Hier hoort ook de doelgroepbepaling, look-en-feel, bruikbaarheid, vindbaar maken en betaald adverteren op internet bij.  Deze vorm van marketing is alleen van toepassing als u een website of social media-site heeft of wilt laten bouwen. Als u wilt lezen hoe we dit doen, ga dan naar onze pagina voor het bouwen van websites.

Webmarketing kan ook gedaan worden als wij de website niet gebouwd hebben. Wel is het gebruikelijk om wwXL toegang te geven tot onderhoud (ftp) en content (CMS) van uw website zodat we direct instellingen en content kunnen gaan optimaliseren.

Geschikt?

Tijdens het samenstellen van onze SEO-top 10 en tijdens het uitvoeren van onze technische tests komen wij er soms achter dat een bepaalde website nooit SEO vriendelijk gemaakt kan worden, bijvoorbeeld omdat het systeem waarop de website is gebouwd niet voldoet. In dat geval adviseren wij de klant de hosting ergens onder te brengen en het CMS om te zetten naar een SEO vriendelijk systeem.

SEO: u leest alles over dit belangrijke deel van webmarketing op deze pagina

Google Search Console gebruiken wij voor al onze klanten.  Lees meer

Google Ads: Het deel van de webmarketing strategie voor snel, maar betaald succes. Lees meer

Bing webtools; Ook Bing is tot de top 10 van wereldwijd meest bezochte websites doorgedrongen. Het is dus belangrijk om ook Bing te optimalieren voor uw website. Lees meer

Veilige site: Om uw website goed vindbaar te houden en te maken moet deze ook voldoende veilig zijn. Lees hierover op deze pagina

Backlinks: Dit is onze dienstverlening voor het administreren, bouwen en onderhouden van backlinks. Lees meer

Wilt u weten hoe vindbaar uw website nu is en wat er eventueel aan kan worden verbeterd? wwXL maakt hiervoor een website check, een website audit voor websites, voor een laag bedrag weet u vervolgens wat u kan doen om prestaties te verbeteren! Neemt u contact op voor deze website audit?