Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Backlinks: go forward

Backlinks

Steeds belangrijker!

Het is belangrijk voldoende backlinks, links van externe sites naar uw site te krijgen. Maar vooral ook goede links te regelen voor betere zichtbaarheid van websites in de zoekmachines. Linkbuilding! Met de juiste aandacht en zonder verkeerde (automatische) tools te gebruiken. Doet u het regelen van deze links niet op de juiste manier? Dan kan dat helaas afgestraft en dit geeft dan juist het tegen over gestelde effect.

Backlinks maken, verdienen en zorgen dat handige linkbuilding strategie├źn ingezet worden is de correcte manier voor Google en andere zoekmachines om beter zichtbaar te worden. Het vergt tijd en aandacht. Het maken en regelen van filmpjes, informatie met hierin een link delen via social media, reclames plaatsen in brochures en tijdschriften… dit zijn allemaal handige onderdelen om in te zetten naast het zoeken naar logische websites waar een externe link op geplaatst kan worden naar uw website toe.

Maak vrijblijvend een afspraak met wwXL om samen te bekijken welke handige stappen voor u het meest geschikt zijn in deze digitale wereld. Dit is in ieder geval een handige actie als het voor u belangrijk is om een website regelen die niet alleen via direct zoekverkeer bezoekers trekt, maar ook via zoekwoorden intypen vindbaar is.