websitebouw door wwxl

Website design - portfolio

Een aantal website designs ontworpen door wwXL zijn hieronder weergeven:

 

Portfolio website design

De nieuwe website van Roeleven Advocaten & Mediators is online. Veilig, met blog-pagina, nieuwspagina, contactformulier, online scheiden pagina als nieuwe dienst en diverse andere pagina’s. 

De nieuwe website van de Schminkkoffer is in de lucht. Wie van mooie plaatjes houdt, moet zeker eens naar deze website gaan. Facepaint en bellypaints en het geven van schminkworkshops zijn de expertise van De Schminkkoffer

Joep Wanders heeft een enorme reputatie op het gebied van gitaar methodes en gitaarboeken, in binnen en buitenland worden zijn gitaarmuziek, zijn lesboeken gespeeld. 

BSM doet voor bedrijven de beveiliging van alle informatie op computers en systemen. Dit wordt gedaan met audits pentests en consultancy. wwXL heeft de website ontworpen en gebouwd.

Yukha Yoga is een yoga studio in Purmerend. Yoga wordt gegeven door een ervaren docent en ze weet op hele ontspannen manier de liefde voor diverse yogastijlen mee te geven. Het website design is met veel onderling overleg gemaakt.

De nieuwe muziekschool Waterland in Purmerend. Het docentencollectief Muziekles Waterland, wilde een beter vindbare en actuelere site. Binnen twee weken hebben we de website opgeleverd. Veel soorten muziekles zijn hier te volgen van conservatorium geschoolde muzikanten.

Fysiotherapie Balans en Craniosacraal praktijk Zaalberg is gevestigd in gezondheidscentrum de Roos. De oude website moest nodig verbeterd worden en de nieuwe beter vindbaar. 

BSM recherche diensten doet onderzoeken voor bedrijven en organisaties bij (vermoeden van) fraude, onderzoek bij onterecht ziekteverzuim en verhaalsonderzoeken is een van de diensten.

BSM recherche diensten is een een prettig detectivebureau in Amsterdam en Purmerend dat naast de ‘gewone’ rechercheonderzoeken gespecialiseerd is in cybercrime onderzoek. De particuliere klant vindt haar weg op deze website. 

Fysi-osten is een fysiotherapie praktijk in Woonzorgcomplex Zuidland in Weidevenne met als specialisatie kaak-fysiotherapie en orthopedische klachten.

Triple-B Consultancy helpt organisaties op drie werkgebieden in de informatie-voorziening: Privacy, Informatiebeveiliging en IT- infrastructuur. “Waar systemen, beveiliging en regelgeving samenkomen.”