Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

website portfolio

websitebouw door wwxl

Websites die door wwXL zijn gebouwd

Op deze pagina is de website portfolio en zijn zie je diverse website designs ontworpen door wwXL voor klanten. Afhankelijk van de wensen en smaak zorgen we samen voor de website die bij jou past.

ABOS Rolluiken en zonwering levert en repareert rolluiken in Limburg. Een sympathiek bedrijf met verstand van zonwering: ritsscreens (screens) horren en rolluiken. Naast dat ze installeren, doen ze ook reparaties en upgrades van oudere functionerende rolluik-systemen. Het oude logo moest ook even een upgrade krijgen en ook dat heeft wwXL geregeld.

Websiteontwerp en website bouw door wwXL van ABOS rolluiken
WordPress website voor ABOS Rolluiken en zonwering
website bouw Data-coach voor kwaliteit en borging in onderwijs
WordPress website voor DATA-COACH voor kwaliteitszorg in onderwijs

DATA-COACH borgt de kwaliteit in onderwijs.

Door de online tool van DATA-COACH kunnen scholen hun kwaliteitsniveau verhogen en efficiënter werken en samenwerken. Scholen staan onder enorme werk druk en met de online-tool van DATA-COACH kunnen procedures, protocollen, jaarplanning, strategieën en werkwijzen in onderwijs gestructureerd en geborgd worden in het schoolsysteem.

BBQ de Purmer verzorgt BBQ arrangementen, bbq buffetten, Italiaanse buffetten, Sate buffetten, stamppot buffetten en catering voor bedrijven en particulieren op feesten en evenementen met grote groepen. 

Wordpress website door wwXL voor BBQ de Purmer
WordPress website voor BBQ de Purmer
Webshop Casa Jewelry zilveren sieraden
Webshop Casa Jewelry

De webshop van Casa Jewelry is online. wwXL heeft de webdesign voor de webshop van sieraden bedrijf Casa Jewelry gedaan en Lefficient heeft de webshopomgeving op maat gebouwd. De zilveren sieraden van Casa Jewelry in de verschillende collectie lijnen zijn overzichtelijk weergegeven. 

Casa Jewelry is een Amsterdamse groothandel van prachtige design sieraden. Zilveren sieraden in diverse stijlen. De enthousiaste en vriendelijke eigenaren van dit sieradenmerk weten iedere seizoen weer nieuwe oorbellen, armbanden, colliers en ringen te ontwerpen en op de markt te brengen. De diverse sieraden moesten overzichtelijk op de nieuwe corporate website geplaatst worden. 

Wesbitebouw Casa Jewelry Sieraden
Casa Jewelry - sieraden groothandel
websitebouw websdesign hotel Westende geste de A'lice
Hotel Geste d'Alice - Westende

De eigenaren van het hotel b&b Geste d’Alice hebben dit hotel in eigen persoonlijke stijl aangepast. Een leuk klein hotel in Westende-Bad waar men uit kan waaien aan zee en in hotel van hun kaasplankje of andere hapjes in de kaasbar. Deze website is in vergelijking tot de website van de vorige eigenaren van het Villa Alice, veilig, makkelijk aan te passen en geheel in eigen kleur: oranje. 

IMB-it helpt bedrijven met IT beheer en systeembeheer met handige IT oplossingen.

Van een snellere werkplek en/of besparing in aanschaf of opstart tijd van uw computers, IT contracten nalopen en pakket selectie, IMB-it denkt mee en kan MKB-ers helpen met besparen in IT en optimale werkplekken helpen vormgeven.

De nieuwe website van Roeleven Advocaten & Mediators is online. Veilig, met blog-pagina, nieuwspagina, contactformulier, online scheiden pagina als nieuwe dienst en diverse andere pagina’s. 

De nieuwe website van Gezondheidscentrum de Roos, in de bloemenbuurt in Purmerend is online. Deze website geeft een overzicht van alle medewerkers die hier hun eigen specialisme uitoefenen, zoals fysiotherapie, huisarts, psychosociale therapie, craniosacraaltherapie, haptonomie, integratieve therapie en meer. Daarnaast worden hier yoga cursussen gegeven en mindfulness trainingen.

De nieuwe website van de Schminkkoffer is in de lucht. Wie van mooie plaatjes houdt, moet zeker eens naar deze website gaan. Facepaint en bellypaints en het geven van schminkworkshops zijn de expertise van De Schminkkoffer

Stalen damwanden is een aanvullende website van Gooimeer BV, waar aannemers, heibedrijven, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en overheden Stalen Damwanden kopen of huren voor onder andere de weg- en waterbouw.

Joep Wanders heeft een enorme reputatie op het gebied van gitaar methodes en gitaarboeken, in binnen en buitenland worden zijn gitaarmuziek, zijn lesboeken gespeeld. 

BSM doet voor bedrijven de beveiliging van alle informatie op computers en systemen. Dit wordt gedaan met audits, pentests en consultancy. wwXL heeft de website ontworpen en gebouwd.

Yukha Yoga is een yoga studio in Purmerend. Yoga wordt gegeven door een ervaren docent en ze weet op hele ontspannen manier de liefde voor diverse yogastijlen mee te geven. Het website design is met veel onderling overleg gemaakt.

De nieuwe muziekschool Waterland in Purmerend. Het docentencollectief Muziekles Waterland, wilde een nieuwe actuelere en veiligere site. Binnen twee weken hebben we de website opgeleverd. Veel soorten muziekles zijn hier te volgen van conservatorium geschoolde muzikanten.

Fysiotherapie Balans en Craniosacraal praktijk Zaalberg is gevestigd in gezondheidscentrum de Roos. De oude website moest nodig verbeterd worden en de nieuwe beter vindbaar. 

BSM recherche diensten doet onderzoeken voor bedrijven en organisaties bij (vermoeden van) fraude, onderzoek bij onterecht ziekteverzuim en verhaalsonderzoeken is een van de diensten.

BSM detective diensten is een een recherchebureau in Amsterdam en Purmerend dat zich naast de ‘gewone’ rechercheonderzoeken gespecialiseerd heeft in cybercrime onderzoek. Met de verschillende onderdelen die BSM heeft als expertise is besloten de website te splitsen in drie aparte takken. En het opsplitsen heeft het vindbaar krijgen van de websites geholpen. 

Fysi-osten is een fysiotherapie praktijk in Woonzorgcomplex Zuidland in Weidevenne met als specialisatie kaak-fysiotherapie en orthopedische klachten.

Triple-B Consultancy helpt organisaties op drie werkgebieden in de informatie-voorziening: Privacy, Informatiebeveiliging en IT- infrastructuur. “Waar systemen, beveiliging en regelgeving samenkomen.”