gemaakte websites door wwxl

Website portfolio

Hier onder worden een aantal websites weergegeven die gemaakt zijn door wwXL:

 

Portfolio website

Muziekles Waterland

Muziekles Waterland wilde een beter vindbare en actuelere site. Binnen twee weken hebben we de website opgeleverd.

De Schminkkoffer

Wie van mooie plaatjes houdt, moet zeker eens naar deze website gaan. Facepaint en bellypaints en het geven van schminkworkshops zijn de expertise van De Schminkkoffer.

BSM Better Security Management

BSM is voor bedrijven en particulieren een prettig bedrijf en helpt de beveiliging van alle informatie op computers en systemen beter te beveiligen (informatiebeveiliging), naast dat er (bedrijfs)rechercheonderzoeken worden uitgevoerd om de waarheid helder te krijgen als dat nodig is.

Fysiotherapie Balans Purmerend

Fysiotherapie Balans en Craniosacraal praktijk Zaalberg is gevestigd in gezondheidscentrum de Roos. De oude website moest nodig verbeterd worden en de nieuwe beter vindbaar. 

Triple-b Consultancy

Triple-B Consultancy helpt organisaties op drie werkgebieden in de informatie-voorziening: Privacy, Informatiebeveiliging en IT- infrastructuur. “Waar systemen, beveiliging en regelgeving samenkomen.”

Yukha Yoga

Yukha Yoga is een heel prettige yoga studio in Purmerend. Yoga wordt gegeven door een zeer prettige docent en ze weet iedereen op hele fijne manier de liefde voor diverse yogastijlen bij te brengen. Dit website design is met veel onderling overleg gemaakt.