Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

SEO websitemarketing

SEO webmarketing voor een vindbare website

De vindbaarheid van websites vergoten kan op meerdere manieren. wwXL doet SEO werkzaamheden voor verschillende bedrijven. Onderstaande bedrijven zijn een aantal van de bedrijven voor wie SEO werkzaamheden worden gedaan. 

De nieuwe website over energie-damwanden toont de vele duurzame voordelen van het bouwen met een nieuwe ontwikkeling: Met de energie-damwanden kan de thermische warmte uit het oppervlaktewater onttrokken worden (TEO) en middels een warmtepomp systeem kunnen ze achterliggende huizen gratis en onbeperkt verwarmen en koelen. Er kan een rendement van 500 % gehaald worden. Dit energie-damwand systeem kan een prachtige rol spelen in het behalen van de doelen rondom de duurzame energievoorziening. 

Op de website van Fraud-detector kunnen websites getest worden op betrouwbaarheid zonder dat je zelf technische kennis hoeft te hebben. De website van Fraud-detector is een initiatief om online fraude te bestrijden. Waarom? Iedere maand komen er ca. 1,4 miljoen nep websites online bij met als doel slachtoffers te maken en geld of persoonsinformatie te krijgen.  Ook kunnen email tests gedaan, zodat je weet of je email en spf zo veilig mogelijk is ingesteld.  worden en binnenkort komen er meer gratis tools online. Het doel is Europa (te beginnen met Nederland) veiliger te maken, eerlijker te maken en minder cybercrime slachtoffers te krijgen. 

Gooimeer B.V. is leverancier van stalen damwand, stalen balken, stalen rijplaten en stalen buispalen. Een heel vriendelijk bedrijf met stalen onderdelen voor bouw, weg- en waterbouw. Kades, wegen, bouwputten en bouwprojecten. Sinds kort heeft Gooimeer ook een nieuw product: energie damwanden om gasloos huizen te kunnen verwarmen en bij te dragen aan de energietransitie. Met deze nieuwe damwanden kan worden bijgedragen aan vermindering van CO2 uitstoot. 

BSM doet voor bedrijven de beveiliging van alle informatie op computers en systemen. Dit wordt gedaan met audits pentests en consultancy. wwXL ondersteunt in het vindbaar krijgen van specifieke diensten, zoals pentesten uitvoeren, security audits en phishing tests uitvoeren.

De website www.stalen-damwanden.nl is een extra website van Gooimeer om alle soorten stalen damwand profielen te tonen. De nieuwste damwand van Gooimeer is de duurzame Energie damwand om kademuren en hoge rendement : de nieuwste innovatieve ontwikkeling voor de bouwwereld waar de