Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

SEO website voor vindbare site

een vindbare website

SEO vindbare website is steeds belangrijker!

Iedere dag komen er tig nieuwe websites bij. Het bos met website wordt groter en hoe zorg je dat je hierin niet laat verdwalen? Hoe zorg je dat jouw website gevonden wordt?

Hiervoor zijn een aantal actie’s uit te voeren. En wwXL vindt het een uitdaging deze stappen te zetten. In overleg met een andere webbouwer, de webeigenaar en wellicht andere betrokkenen, of wwXL voert de acties uit.

SEO is niet ‘snel even regelen en klaar’, SEO heeft vaak wat tijd nodig, maar werpt dan zijn vruchten af. Met de juiste zoekwoorden en instellingen per pagina, finetunen naar aanleiding van bezoekers en hun kijkgedrag op de website pakken we verder uit en schaven we bij.

Een mooie website is leuk, een vindbare SEO website nog beter.

 

SEO vindbare website met wwXL

Nonviolent Communication (NVC) trainer Oriane Boyer
Nonviolent Communication Toulouse en Amsterdam Oriane Boyer

Oriane Boyer werkzaam in Toulouse (Frankrijk) en Amsterdam als Nonviolent Communication (NVC) trainer en heeft gevraagd of wwXL haar website over  geweldloze communiceren, workshops beter vindbaar kan krijgen, Google Places, tooling van Bing en slim inrichting van de website samen met zoeken en maken van backlinks zullen de vindbaarheid van haar website zeker gaan vergroten. Hier is onlangs mee gestart. Het zal even tijd kosten, maar uiteindelijk zal  kan verbeteren de vindbaarheid in beperkte tijd kan verbeteren.

Little Yogi eigenaresse, kinderyogadocent Dewi Staal, heeft gevraagd of wwXL ook haar website vindbaarder kan maken in beperkte tijd. Daar is onlangs mee gestart en yogalessen voor kinderen in Purmerend worden met veel enthousiasme gevolgd.

kinderyoga Purmerend
Kinderyoga Purmerend
Gezondheidscentrum_de_roos_websitebouw
Gezondheidscentrum de Roos

De nieuwe website van Gezondheidscentrum de Roos, in de bloemenbuurt in Purmerend is een overzichtelijke website geworden. Aan de vindbaarheid is beperkte SEO aandacht besteed, toch heeft dit positief effect. De diverse specialisme, zoals fysiotherapie, huisarts, psychosociale therapie, cranio, haptonomie, integratieve therapie en meer. Daarnaast worden hier yogalessen, zoals kinderyoga,  Yin Yoga en veel andere soorten yoga stijlen.

Het docentencollectief Muziekles Waterland, wilde een beter vindbare en actuelere site. Binnen twee weken is de website opgeleverd en werd beperkt aan de SEO gedaan, toch heeft dit al positief resultaat en is de site met veel individuele muzieklessen in Purmerend en omstreken goed vindbaar.

website_ontwerp_wwxl_muziekles_waterland-494x1024
Muzieklessen in Purmerend
Craniosacraal Purmerend
Craniosacraal Purmerend

Fysiotherapie Balans en Craniosacraal praktijk Zaalberg is gevestigd in gezondheidscentrum de Roos. Naast de website heeft wwXL ook er voor gezorgd dat een aantal kern specialismen van de fysiotherapeut beter gevonden worden. Craniosacraal Purmerend, cranio purmerend, specifieke klachten zoals malletvingers. en integraal bewegen  is inmiddels hoog in Google.

Stalen damwanden is een aanvullende website van Gooimeer BV, waar aannemers, heibedrijven, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus en overheden bestellingen stalen damwand kunnen inkopen of huren, ook ponsen van damwanden voor onder andere de weg- en waterbouw. 

Stalen_damwanden_websitedesign
Stalen damwand
Websitedesign Joepwanders door wwXL
gitaarboeken en muziekboeken Joep Wanders

De website van Joep Wanders met veel gitaarboeken voor beginnende gitaristen en gevorderde gitaarspelers is voorbereid op SEO, de eigenaar wilde ook zelf wat SEO doen en dat kan bij ons ook. Samen vindbaar maken van websites of gedeeltelijk samen. 

wwXL heeft de website’s ontworpen voor BSM. Naast het maken is de vindbaarheid van specifieke diensten voor BSM belangrijk, zoals interim ciso, een Chief Information Security Officer.

wwXL_webdesign_websitebouw_SEO_BSM_informatiebeveiliging
Cybersecurity en cyberonderzoek

BSM recherche diensten doet onderzoeken voor bedrijven en organisaties bij (vermoeden van) fraude, onderzoek bij onterecht ziekteverzuim en verhaalsonderzoeken is een van de diensten.

website_ontwerp_wwxl_triple-b_consultancy-650x1024
Triple B voor AVG, pentetrationtesten en Infratsructuur

De website en de activiteiten van Triple-B Consultancy is toegespitst op drie werkgebieden in de informatie-voorziening: Privacy, Informatiebeveiliging en IT- infrastructuur. “Waar systemen, beveiliging en regelgeving samenkomen.” Pentest uitvoeren, privacy officer avg consultancy. Triple-B wordt beter gevonden met de nog beperkte SEO werkzaamheden van wwXL.

BSM recherche diensten is een een prettig detectivebureau in Amsterdam en Purmerend dat naast de ‘gewone’ rechercheonderzoeken gespecialiseerd is in cybercrime onderzoek. De particuliere klant vindt haar weg op deze website. 

wwXL_webdesign_websitebouw_SEO_BSM_detectivebureau
Cybercrime onderzoek en detectivebureau Amsterdam en Purmerend
wwXL_webdesign_websitebouw_fysi-osten_weidevenne
Fysiotherapieut in Weidevenne

Fysi-osten is een fysiotherapie praktijk in Weidevenne met als specialisatie kaak-fysiotherapie en orthopedische klachten, ook bijvoorbeeld mensen met last van tandenknarsen worden hier geholpen.