Herengracht 14 Purmerend

+31 (0)299-621931

Maandag - Vrijdag: 9:00 - 17:00

Content beheer website

Wat is de content beheer van je website? De informatie op je website bijhouden. Dat kost tijd. En hoe maak je de teksten zo dat ze ook goed vindbaar zijn in zoekmachines? Heb je een website en moet deze een keer per week, maand, dag (noem maar een periode) aangevuld worden met informatie? Heb je geen tijd de informatie op de website zelf steeds bij te houden, of weet je niet zo goed hoe dit moet? 

De website actualiseren en na lopen is iets wat moet gebeuren, zodat zoekmachines regelmatig terug komen om te kijken wat er is aangepast. De scores van Google zijn voor nieuwe pagina’s op websites en voor veranderde pagina’s beter. Het is belangrijk om vernieuwingen te doen ’s om vindbaar te blijven in zoekmachines van bijvoorbeeld Google en Bing.

wwXL kan deze taak van je overnemen. De content voor jou beheren, zodat jij kan doen waar jij goed in bent.

We maken een afspraak, bekijken samen wat wwXL nodig heeft om de ‘content beheer website’ te regelen. We zorgen dat de nieuwe tekst op het juiste moment toegevoegd wordt, met eventueel de aangeleverde afbeeldingen, nieuwe links, data, etc.

Ook kunnen we helpen aan tekstschrijvers als teksten schrijven voor de website gewenst is.

Daarnaast kunnen we natuurlijk extra aandacht besteden aan de vindbaarheid van de nieuwe pagina en het koppelen aan Social media pagina’s. 

Neem je contact op met ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak?

content beheer website